Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella vill ha skadestånd för inställd turné

Publicerad: 18 januari 2013, 15:23

Intresset för Isabella Löwengrips föreläsningar var skralt

Blondinbella Tour 2013 fick ställa in på grund av obefintlig biljettförsäljning. Nu tänker Isabella Löwengrip kräva skadestånd av arrangören.


Det var i onsdags som arrangören SAJ meddelade att föreläsningsturnéen med Isabella Löwengrip ställs in. Orsaken var bristande biljettförsäljning. Endast 240 av de 7000 biljetterna hade sålts.

Men Isabella Löwengrip tror inte på förklaringen om bristande publikintresse.

– Det kan inte stämma. Bara i december, en vecka efter att vi gått ut  med det här, sa de att de sålt tusentals biljetter. Så de har antingen  ljugit för mig hela tiden eller så har de misslyckats med att få in  sponsorer och fått panik och dragit sig ur. Jag är jättebesviken och har  gått igenom avtalet med två jurister som säger att jag har rätt. Jag  kommer att begära skadestånd, säger hon till Nyheter24.

Turnén var planerad till 14 städer i Sverige och ett framträdande i Oslo.

Isabella Löwengrip skulle föreläsa om "hur man hittar modet, glädjen och inspirationen att våga tro  på sina idéer och lyckas som företagare och entreprenör."

Arrangemanget skulle göras i samarbete med organisationen Företagarna.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.