Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier Business Media förvärvar Netdoktor

Publicerad: 4 juli 2016, 09:52

Mikael Nestius

Foto: Andreas Elgstrand

Mediebolaget förvärvar hälsoportalen Netdoktor – som har en miljon besökare i månaden.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Business MediaMikael NestiusBonnier Business Media Sweden

Bonnier Business Media är sedan tidigare minoritetsägare i Netdoktor och B2B-bolagets vd Mikael Nestius har suttit i Netdoktors styrelse. Nu förvärvar man samtliga aktier i Netdoktor, som av Bonnier Business Media beskrivs som "Sveriges ledande oberoende hälsoportal", som jobbar med att sprida hälsoupplysning och medicinsk information.
– Jag har hela tiden varit väldigt imponerad över Netdoktors arbete både redaktionellt och kommersiellt. Under de senaste åren har företaget tagit fram nya spännande kommunikationsprodukter som väckt stort intresse hos läkemedelsindustrin. De nya produkterna har också inneburit att företaget haft en stark tillväxt och ökande lönsamhet, säger Mikael Nestius i en kommentar, fortsätter:

– Vi ser fram emot att få in Netdoktor tillsammans med våra övriga starka varumärken kring medicin och hälsa. Genom bland annat Dagens Medicin och Medibas är vi redan ledande inom svensk hälso- och sjukvård och med Netdoktor tillför vi nu det starkaste mediet bland landets aktiva patienter.

Ann-Charlotte Beckman, vd för Netdoktor:
– Jag ser detta som mycket positivt för Netdoktors fortsatta utveckling att få in en så stark och långsiktig ägare

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.