Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier Business Press köper Svenska Nyhetsbrev

Publicerad: 4 april 2013, 11:38

Mikael Nestius.

Foto: Resumé.

Bonnier Business Press Sverige, som bland annat består av Veckans Affärer, Resumé och Dagens Medicin, köper Svenska Nyhetsbrev AB från Bonnier-delägda Bisnode.


Ämnen i artikeln:

BisnodeBonnier Business PressMikael Nestius

Svenska Nyhetsbrev levererar affärsnyheter inom försäkring, pensioner, fond och bank, läkemedel och apotek, telekom och energi. Bolaget, som grundades för 20 år sedan, har 26 anställda och omsatte i fjol 34 miljoner. Vinstmarginalen var 10 procent.  

–      Köpet av Svenska Nyhetsbrev ligger helt i linje med vår ambition att bli ledande i Sverige när det gäller nischade digitala nyheter och information till de branscher som vi är verksamma inom. Svenska Nyhetsbrev har utvecklat en lönsam intäktsmodell för högkvalitativt redaktionellt innehåll och har lyckats öka intäkterna samtidigt som de flyttar över läsarna från tryckt innehåll till digital distribution. Det arbetet kan vi lära oss mycket av, säger Mikael Nestius, affärsområdesansvarig för Bonnier Business Press Sverige, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.