Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier investerar i cashback-sajt

Publicerad: 4 februari 2015, 16:08

Ulrika Saxon och Refunder vd:n Fredrik Ohlsson.

Bonnier Growth Media pytsar in kapital i cashback-sajten Refunder.se – och äger nu 49 procent av bolaget.


Ämnen i artikeln:

Ulrika SaxonBonnier Growth Media

Refunder ger e-handelskonsumenter pengar tillbaka på sina onlineköp hos de nätbutiker som är anslutna till sajten. Det är 260 butiker på nätet som är anslutna i dag.

– Vi investerar i skalbara digitala bolag på tillväxtområden, och fäster särskild vikt vid entreprenörsteamet bakom spakarna. Det är glädjande att vi nu efter kort tid med det framåtlutade teamet på Refunder, har bestämt oss för att investera ytterligare i bolagets tillväxt, säger Ulrika Saxon, vd på Bonnier Growth Media och styrelseordförande i Refunder, i en kommentar.

Den del av bolaget som inte köpts upp av Bonnier Growth Media, som är ett affärsområde inom Bonnier AB, ägs av grundarna. I och med köpet hoppas ägarna kunna expandera mer i Sverige och även etablera sig på nya marknader.

Rörelseresultatet för Bonnier Growth Media slutade på minus 189 miljoner kronor i fjol, jämfört med minus 47 miljoner kronor 2013.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.