Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier lanserar streamingtjänst – ger rabatt till smarta

Publicerad: 3 januari 2018, 08:37

Bonnier Publications lanserar streamingtjänsten Docma. Tjänsten inriktar sig på dokumentärer och ger rabatt till de som klarar av att svara på ett inledande kunskapsquiz.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Enligt ett pressmeddelande riktar sig Bonnier Publications nya streamingtjänst Docma till de som är intresserade av vetenskap och historia. Innehållet på tjänsten väljs ut av redaktörer från tidningar som Illustrerad Vetenskap, Historia och Sciende and History.

– Det finns stort intresse för historia och vetenskap. Före Docma var mediautbudet av tjänster främst inriktat på underhållning och till den breda publiken. Docma är både djupgående, underhållande och pedagogiskt för dem som vill bli smartare, förklarar Jakob Meng, chef för digitala produkter från Bonnier Publications. Vi har säkrat det bästa innehållet för Docma genom partnerskap med de främsta innehållsproducenterna från hela världen, så Docma är en skattkista för de som är passionerade kring kunskap.

Dokumentärfilmerna på sajten produceras av bolag som ZDF, BBC och PBS.

De som väljer att teckna ett abonnemang på tjänsten kan också få rabatt beroende på hur det går i ett inledande kunskapsquiz. Rätt svar på alla frågor ger en månadsavgift för den första månaden på nio kronor.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.