Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier News går in i träningstjänst

Publicerad: 31 oktober 2017, 08:01

Fanny Sjöström och Johanna Sjögren, grundarna till träningstjänsten Swiftr tillsammans med entreprenören Fredrik Paulún och Anna-Clara Welander, chef för Bonnier News.

Bonnier News köper in sig i bolaget bakom träningstjänsten Swiftr.


Ämnen i artikeln:

Anna-Clara WelanderBonnier News

Bonnier News ger ut Hälsoliv och kompletterar nu sitt utbud mot målgruppen med tjänsten Swiftr. Bolaget erbjuder ett träningsmedlemskap på flera gym, studios och träningsanläggningar runt om i landet.
– Vi driver Sveriges största hälsosajt genom Hälsoliv, grundarna i Swiftr har lyckats skapa en klockren tjänst som vänder sig till de som vill ha varierad träning, säger Anna-Clara Welander, chef för Bonnier News Lifestyle, om det nya partnerskapet.

Grundare och ägare av Swiftr är Fanny Sjöström och Johanna Sjögren som äger och driver bolaget tillsammans med Jesse Tinell och näringsfysiologen Fredrik Paulún.

Förutom Bonnier News går även riskkapitalbolaget Wellstreet in som nya delägare.
– Vi har byggt en smidig och flexibel tjänst som erbjuder medlemmarna total frihet i att välja vad, var och när de vill träna. Det är dags att tillsammans med Hälsoliv låta marknaden få ökad kännedom om konceptet och varumärket, kommenterar grundaren Fanny Sjöström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.