Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier News startar e-handel

Publicerad: 30 maj 2017, 10:56

Bonnier News Lifestyle startar e-handel för hälsoprodukter under nya varumärket "Happy Green" . – Det är en del i vår satsning på nya digitala tjänster, säger Anna-Clara Welander, chef för Bonnier News Lifestyle i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Anna-Clara WelanderBonnier News

Bonnier News Lifestyle, före detta Expressen Magasin, driver flera av de största livsstilssajterna, till exempel Hälsoliv, Allt om Resor och Leva&Bo , men ger också ut böcker och magasin.

– Vi har trafik och målgrupper, e-handel och andra digitala tjänster är vårt fokus nu, säger Anna-Clara Welander i en kommentar.

Vd för nya e-handelssajten Happy Green är Torulf Rosvall, marknadschef är Jimi Rasmussen. Båda kommer från grossistföretaget HKC (Hälsokostcentralen) och har tidigare varit kollegor på CDON.com.

– Det var viktigt för oss att hitta rätt personer med kompetens som vi själva ännu inte fullt ut har, säger Anna–Clara Welander i en kommentar.

Happygreen.se säljer ekologiska skönhetsprodukter och livsmedel. Men också välkända märken inom hälsa, hudvård, kosttillskott och träningsprodukter. Målgruppen är kvinnor.

– Vi ser två mönster som gör vår position intressant de kommande åren. Dels den växande medvetenheten för hälsosamma livsstilar. Samtidigt växer e-handeln i Sverige med cirka 16 procent per år, säger Torulf Rosvall i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.