Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier Publications får ny annonsdirektör

Publicerad: 10 oktober 2013, 07:49

Jascha Buckholt.

Jascha Buckholt går in som ny annonsdirektör på Bonnier Publications/Vi i Villa Sverige. Han kommer närmast från Bonnier Tidskrifter, där han var affärsområdeschef för Creative Sales. Jascha Buckholt har arbetat på Bonnier sedan år 2008.


Ämnen i artikeln:

Bonnier PublicationsBonnier Tidskrifter

Jascha Buckholt blir ansvarig för Bonnier Publicaions  försäljningsavdelning samt hela erbjudandet från verksamhetens olika  varmärken med alltifrån tidskrifter, sajter och mässor till olika  digitala lösningar.

– Jascha har precis de erfarenheter som vi anser  att man behöver för den här tjänsten –  ett starkt driv och en tung  erfarenhet av att utmana och driva förändring och sälj,  säger Helena La  Corte, vd på Bonnier Publications i en kommentar.

Jascha Buckholt går också in i ledningsgruppen för Bonnier Publications och börjar sin nya tjänst per den 28 oktober.

–  Det finns många spännande planer på utveckling samt att stärka  positionerna och erbjudandena mot marknaden vilket kommer kunna ge oss  bra förutsättningar framöver, säger Jascha Buckholt i en kommentar.

Bonnier  Publications arbetar framförallt med Vi i Villa i Sverige och  tidningens webbplats – enbart tidningen har en räckvidd på två miljoner.

Bonnier  Publications sköter även annonsförsäljningen i Sverige för  verksamhetens så kallade crossborder-magasin, som Illustrerad Vetenskap  och IForm.

Vi i Villa har också påbörjat rekryteringen av en ny  chefredaktör för att fortsätta utveckla tidningen och de digitala  kanalerna.

Vi i Villa distribueras tio gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.