Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier snor Perrelli från Flinkenberg

Publicerad: 4 januari 2012, 09:45

Martina Bonnier, Charlotte Perrelli och Charlotta Flinkenberg.

Foto: Carina Jäderström, Karina Ljungdahl och pressbild.

Här är Martina Bonniers fräcka värvning från Charlotta Flinkenbergs Aller-ägda magasin Chic. Damernas Värld ”snor” Charlotte Perrellis populära blogg.


Ämnen i artikeln:

ChicDamernas VärldCharlotte Perrelli

Artisten Charlotte Perrelli har bloggat på Chic i tre år. Hon har lyft sajten och hade nyligen 37 000 unika besökare i veckan på sin blogg.

Nu lämnar hon Aller-tidningen för Bonnier-magasinet Damernas Värld.

Det är en prestigevärvning och fjäder i hatten för chefredaktören Martina Bonnier som lyckas sno en nyckelperson från tidningsdrottningen Charlotta Flinkenberg på det konkurrerande förlaget Aller.

Charlotte Perrelli har ett hektiskt 2012 framför sig med deltagande i Melodifestivalen och rollen Evita. Hon släpper dessutom en ny doft i  sin skönhetsserie, och ger ut en ny bok.

– Jag är riktigt glad över att Charlotte valt att komma till oss. Vi  ser fram emot att välkomna henne till DV-familjen. Det ska bli särskilt  spännande att följa henne nu då 2012 verkligen är Charlottes år, säger Martina Bonnier till Resume.se.

Charlotte Perrelli:

– Efter ett par fantastiska år på CHIC.se har jag valt att gå vidare i  bloggvärlden. Jag ser väldigt mycket fram emot att möta Damernas Världs  läsare och hoppas att mina trogna läsare följer med mig i flytten. Jag  känner mig väldigt privilegierad att få möjligheten att få jobba med de  absolut främsta inom mode och skönhet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.