Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier startar ny redaktionell sajt

Publicerad: 27 juni 2014, 14:47

Robert Brännström, Peder Bonnier och Fredrik Strömberg.

(UPPDATERAD) Bonnier Tidskrifters digitala toppchefer Robert Brännström och Fredrik Strömberg har sagt upp sig för att starta en ny redaktionell sajt, tillsammans med Peder Bonnier. Satsningen backas upp av Bonnier Growth Media. – Vi ska starta en ny redaktionell sajt för en tid där ett socialt och mobilt är de primära källorna till mediekonsumtion, säger Robert Brännström.


Ämnen i artikeln:

Peder BonnierBonnier Growth MediaRobert BrännströmFredrik StrömbergBonnier Tidskrifter

Resumé skrev tidigare i dag om att Robert Brännström, publisher och ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifters webb, och Fredrik Strömberg, creative director för digitala medier på samma bolag, har sagt upp sig.

Nu har det klarnat kring vad de ska göra framöver. För Resumé berättar Robert Brännström att de båda ska jobba ihop med Peder Bonnier för att starta en ny redaktionell sajt, delfinansierad av Bonnier Growth Media.

Peder Bonnier slutade som chef för BT Digitala Medier i början av året, och det har spekulerats i att han ska ny sajt för Bonniers räkning.

– Jag och Fredrik startar detta detta tillsammans med Peder Bonnier, med Bonnier Growth Media som finansiär, säger Robert Brännström till Resumé.

– Vårt fokus just nu ligger på att göra ett riktigt bra avslut och överlämning till BT, och därför ber vi att få återkomma med svar på eventuella andra frågor under hösten.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.