Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bonnier Tidskrifter byter namn

Publicerad: 12 juni 2017, 09:20

Sveriges största tidskriftsförlag byter namn när Bonnier Tidskrifter blir Bonnier Magazines & Brands.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterLars DahménBonnier AB

– "Tidskrifter" har länge fungerat som en bra beskrivning av vår verksamhet, men i dag gör vi så mycket mer. Vårt nya namn visar att magasinen fortsätter att vara en viktig del av vår verksamhet, samtidigt som det lyfter fram att grunden för allt vi gör är våra starka varumärken, säger förlagets vd Lars Dahmén i ett pressmeddelande.

Namnbytet sker i samband med den flytt som förlaget gör i augusti, då hela verksamheten flyttar från Sveavägen 53 till helt nya lokaler i Bonnierhuset på Torsgatan 21.

– Den flytt vi genomför i år är inte bara fysisk utan också mental, och kommer att göra oss ännu bättre rustade för att utveckla verksamheten i de snabba förändringar som hela medievärlden genomgår, säger Lars Dahmén.

Namnbytet träder i kraft den 7 augusti när verksamheter flyttar till de nya lokalerna på Torsgatan. Bonnier Magazines & Brands omsätter cirka 1 miljard kronor och har omkring 350 anställda.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.