Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bons redaktionschef går till Modernista

Publicerad: 27 april 2016, 06:54

Efter tre år på modetidningen Bon blir Kristofer Andersson developement director på förlaget Modernista – som han refererar till som ”hemma”, rent kulturideologiskt.


Ämnen i artikeln:

Bon

Kristofer Andersson har en bakgrund som webbredaktör på TV4 och SVT samt redaktör på Utbildningsradion. Han skriver nu i ett mejl till Resumé att han lämnar sina roller som chefredaktör på Bon.se och redaktionschef på Bon, som är en tidning han velat jobba på sedan gången han plockade upp musiktidningen Bibel. Han fortsätter:

”Att skriva om musik, publicera modefoto eller att arbeta med litteratur är egentligen ett uttryck för samma saker. I slutändan handlar det om att presentera en idé, ett ärende, i en så tilltalande förpackning som möjligt; om att få någon att upptäcka saker som hen annars hade missat.”

LÄS MER: Bon.se får ny chef

Han beskriver Bons team som ”briljant” menar att det varit en ynnest att jobba med ”diamanthjärnor”.

Från maj börjar han istället på förlaget Modernista där han tidigare gett ut sin egen bok DIY och alltså känner sig som hemma.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Bon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.