Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bråding drömmer om comeback

Publicerad: 16 februari 2009, 12:46

Sanna Bråding är ute ur fängelset. Nu drömmer hon om en comeback som programledare i radio och tv. – Vi ska prata med henne, säger Hanna Toll, kanalansvarig på P3.


Sanna Bråding. Foto: Andreas Alfredsson.

I fjol dömdes Sanna Bråding till en månads fängelse för knarkbrott. Nyligen avtjänade hon straffet på anstalten Färingsö. Nu läntar Bråding tillbaka till jobbet som programledare. Hennes senaste uppdrag, innan hon greps, var som programledare i P3 Star.

–  Jag går i terapi som hjälpt mig att börja känna och hitta saker inom mig själv. Jag förknippar miss  bruksåren med ångest och vill aldrig tillbaka dit igen. Men framför allt är jag sjukt sugen på att komma tillbaka att jobba med radio, tv och skådespeleri. Jag är redo nu, säger hon till Metro.

Hanna Toll, kanalansvarig på P3, säger att Sanna Bråding är ett intressant namn och att man inte stängt några dörrar för henne.

– Ingen är dömd för evigt. Sanna gjorde att fantastiskt bra jobb som programledare hos oss, säger Toll tiill Resume.se.

Men några konkreta planer finns inte för Bråding.

– Vi har en ny programledare för P3 Star, Linda Sundblad. När det gäller Sanna och framtiden kan jag inte säga så mycket, vi i har inte hunnit resonera om det. Men vi kommer att träffa henne och prata.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.