Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Bransons nya iPad-magasin

Publicerad: 1 December 2010, 07:53

Richards Bransons nya iPadmagasin Project har premiär i dag och frontar med ett videoomslag med filmaktuelle Jeff Bridges. Project produceras av ett brittiskt kundtidningsförlag.


Ämnen i artikeln:

Ipad

iPadmagasinet ledsa av Anthony Noguera som förra året hoppade av som chefredaktör för brittiska grabbtidningen FHM UK. Formellt är det en ny enhet inom Richard Bransons enorma Virgin-koncern som producerar men bakom fasaden finns kundtidningsförlaget Seven Pubishing som bland annat ger ut Sainsbury's Magazine.

Project kostar 2,99 dollar, 22 kronor, och är ett typiskt angloamerikanskt mansmagasin. Lite sportbilar, lite politik och omslaget är en video med Jeff Bridge som är bioaktuell med uppföljaren till Tron.

Anthony Noguera säger till Paid Content  att det här är första gången ett iPad-magasin har video på omslaget. Vilket inte stämmer, redan i våras hade tanttidningen Viv videoomslag.

Project är ett månadsmagasin men den som inte nöjer sig med utgivningen kan följa Projects blogg.

PROJECT magazine cover video from PROJECT on Vimeo.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ipad

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.