Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Breakit startar eventdel

Publicerad: 15 augusti 2017, 06:44

Camilla Björkman, affärsutvecklingschef, Diana Demin, ny eventansvarig, och Olle Aronsson, vd och medgrundare på Breakit.

Foto: Breakit

Startup- och techsajten Breakit expanderar med ny eventverksamhet.


Ämnen i artikeln:

EventTechCamilla BjörkmanBreakit

Breakit börjar med att lansera två nya konferenser i höst. Den ena är Insurtech Stockholm som riktar sig till försäkringsbranschen och anordnas tillsammans med Finansliv, som de samarbetar med redan idag. Den andra är egna konferensen Retail tech Stockholm i oktober för de som jobbar med e-handel.

– Vi har sett att det finns ett hål på marknaden för event inom olika områden med fokus på just startups och tech. Dessutom är vi ju en startup själva och då gäller det att vara på hugget och skapa nya intäktsben, säger Camilla Björkman, affärsutvecklingschef på Breakit, i en kommentar.

För eventsatsningen ansluter Diana Demin, som närmast kommer från samarbetande Finansliv. Enligt Breakit kommer fler nyrekryteringar, redaktionella och kommersiella, in till hösten.

Breakit startades 2015 av Stefan Lundell, Olle Aronsson och Eric Gisaeus. Sajten har idag cirka 120 000 unika besökare i veckan.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.