Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Breakit startar utbildning med Berghs

Publicerad: 17 oktober 2016, 07:36

Olle Aronsson, medgrundare Breakit, Johan Svensson, affärsutvecklingschef Berghs Suzan Hourieh, projektledare Berghs Mathias Westphal, programansvarig Berghs

Berghs och techsajten Breakit lanserar professionella utbildningar i innovation och marknadsföring tillsammans på startupmanér.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationInnovationOlle AronssonUtbildningBreakit

Programmet Growth Academy kommer att erbjuda alla som verkar inom sektorn innovation och marknadsföring utbildning av nya metoder och processer. Programmet har hämtat inspiration från hur de bästa startup-bolagen jobbar för att växa.

–  Digitaliseringen driver på behovet av en ökad förändringstakt hos företagen. Det innebär att personalen måste lära sig att snabbt utveckla nya produkter och att arbeta med datadriven marknadsföring som är fokuserad på att driva tillväxt. Vi vill ge företagen de verktyg som behövs i en digital värld", säger Mathias Westphal, programansvarig på Berghs i en kommentar.

Deltagarna kommer bland annat utbildas i rapid prototyping och growth engineering - två metoder som möjliggör att på väldigt kort tid utveckla och testa en ny produkt eller tjänst på marknaden och sedan lansera den framgångsrikt.

Parterna delar på intäkterna från Growth Academy. De första kurserna startar i mitten av november. Samarbetet kommer senare att vidareutvecklas under hela 2017.

– Jag tycker att Berghs och Breakit är en perfekt kombo. De bidrar med sin erfarenhet och ett djupt kunnande inom kommunikation, marknadsföring och utbildning. Vi bidrar med vår kunskap om hur startups arbetar för att växa snabbt, inte minst våra egna lärdomar av att på kort tid bygga en stor publik till vår nyhetssajt, säger Olle Aronsson, medgrundare till Breakit i ett uttalande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.