Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

BRF kammade hem Roy Jr för andra året i rad

Publicerad: 27 september 2018, 14:34

Foto: Pressbild

BRFs unga regissörer fortsätter att kamma hem priser i Roygalan. Under årets gala var det Nim Kyong Ran Sundströms tur att tilldelas priset Roy Jr inom New Talent-kategorin.


Ämnen i artikeln:

Anna SundbomRoygalan

BRF och deras unga regissörer fortsätter att vara lyckosamma i Roygalan. Förra året kammade Lina Söderström hem Roy Jr inom New Talent-kategorin och under årets gala var det Nim Kyong Ran Sundströms tur att tilldelas priset.

– Jag är såklart superstolt och oerhört tacksam gentemot juryn för priset och jag känner mig otroligt lyckligt lottad att få jobba med det jag gör. Och det är inte något jag tar för givet. Om det inte vore för den tidigare generationen kvinnliga regissörer och deras kamp hade jag kanske aldrig fått chansen att komma in i branschen. Jag har även haft turen att komma till BRF, som är otroligt stöttande och är en fantastisk arbetsplats, säger Nim Kyong Ran Sundström i en kommentar.

Anna Sundbom, marknadsansvarig på BRF, gläds över framgångarna:

– Vi jobbar hårt för att utveckla våra talanger och är så stolta över att nu både Lina och Nim vunnit New Talent.

LÄS MER: Sheila Johansson berättar om sin storslam på Roygalan
LÄS MER: Roygalan: Här är alla vinnare

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Anna SundbomRoygalan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.