Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Byter Bonnier Tidskrifter mot Forum Bokförlag

Publicerad: 7 oktober 2014, 09:41

Jennie Sjögren blir ny redaktionschef på Forum Bokförlag. Hon kommer närmast från en motsvarande tjänst på Mama och Family Living.


Ämnen i artikeln:

MamaFamily LivingBonnier Tidskrifter

– Jag är jättenöjd med rekryteringen. Jennie kommer att vässa Forums redaktionella arbete till ytterligare en nivå, säger förlagschefen Adam Dahlin i en kommentar.

Jennie Sjögren har tidigare varit alltifrån strategikonsult, trendanalytiker och författare till föreläsare och journalist.

Hon har jobbat på exempelvis Svenska Dagbladet och Kairos Future och har även drivit den egna konsultfirman Snitsig under ett decennium.

Jennie Sjögren har också haft en fot i förlagsbranschen i och med att hon har gett ut tre böcker: Diagnos: Duktig, Lycka till! Om balans i livet och andra floskler och slutligen Ordination: Vardagsfeminism – de två första har hon gett ut ihop med Tinni Ernsjöö Rappe.

Samtliga böcker har getts ut av bokförlaget DN, vilket tidigare var ett så kallat imprintförlag till just Bokförlaget Forum, där hon alltså blir ny redaktionschef.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.