Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bytte äldsta kunden mot konkurrenten

Publicerad: 27 maj 2011, 08:34

DM-nominerade Gadd hade ett speciellt 2010, då de bytte sin äldsta kund mot konkurrenten. Ett mellanår enligt vd Stig Ludvigsen som ser ljusare på 2011.


Ämnen i artikeln:

Gadd DirectKBB 2011

Hur var 2010?
– 2010 skulle man kunna kalla ett mellanår. Det började lite halvdystert, på samma sätt som 2009 avslutades, men tog sig ordentligt upp från hösten och avslutades mycket starkt. För oss på Gadd var det lite extra speciellt eftersom vi under året sade hejdå till byråns äldsta kund AMF och påbörjade ett nytt samarbete med deras konkurrent Skandia istället, säger vd Stig Ludvigsen.

Vad betyder nomineringen till KBB?
– Nomineringen är ett kvitto på att vi tillför affärsnytta till våra kunder genom att leverera och vara duktiga på det de efterfrågar.

Hur känns det inför framtiden?
– 2011 och tiden som kommer känns jättebra. Vi har mycket bra kunder, stor efterfrågan och ett fantastiskt gäng på kontoret som jobbar på hårt i en mycket gynnsam konjunktur. Vår bakgrund inom mätbar reklam där relevans och respekt för individen alltid varit nyckelord bidrar till att ytterligare stärka tron på att vi har en mycket god grund och goda förutsättningar för att fortsätta utvecklas positivt.

Hur bygger man bra relationer till kunderna?
– Hygienfaktorerna handlar om att leverera bra jobb i tätt tid till rätt pris, vilket många är duktiga på. Relationerna byggs och stärks genom det oväntade, överleveranserna, proaktivitet och genom att våga ge ärliga råd i alla lägen.

Vad kännetecknar er särskilt?
– Jag hoppas och tror att vi är just väldigt duktiga på ovanstående, det vill säga att bygga långisktiga relationer med våra kunder.

Fakta

Byrån grundades 1999. 17 personer arbetar på byrån.

Vd är Stig Ludvigsen.

Byråintäkt 2010: 16,5 miljoner

Exempel på kunder: Skandia Bank & Försäkring, GP, Röda Korset, IF Märkesförsäkring, Villaägarna, Statoil och Swedbank Juristbyrån.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Gadd DirectKBB 2011

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.