söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Carl Bildt: Så lyckas du på Twitter

Publicerad: 30 maj 2012, 09:19

Utrikesminister Carl Bild föreläste om hur man lyckat på twitter i samband med Niklas Svenssons Bar & Politik. (Obs bilden är inte från eventet).

Foto: Resumé.

Var intressant och annorlunda. Det är bara några av de råd som utrikesminister Carl Bildt gav igår när han dök som gubben i lådan i samband med Expressen-eventet Bar & Politik.

Ämnen i artikeln:

Carl BildtExpressen

KB

Karl-Johan Byttner


Var rädd om dig själv, var aktiv och försök att vara intressant och  annorlunda.

Så lyder mäster-twittraren Carl Bildts råd om hur man blir  framgångsrik på twitter. Det framgick när han dök upp som litr av en joker vid Niklas Svenssons Bar & Politik under gårdskvällen, enligt Expressen.

Carl Bildt var  spektisk till Twitter till en början eftersom han funderade över hur man  skulle kunna säga något vettigt med en maxgräns på 140 tecken, men ändrade snart uppfattning:
– Men när den arabiska våren  började insåg jag att jag kunde få information där som jag inte fick via  de vanliga mediekanalerna, säger Carl Bild till Expressen.

Han har idag 126 000 följare på Twitter, varav en majoritet från utlandet:
–  För mig är Twitter ett utrikespolitiskt instrument. När jag skriver  något kan jag nå direkt ut i världen med vad svensk utrikespolitik  tycker, säger Carl Bildt till Expressen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev