måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Carola kritiserar TV4 och Mastiff

Publicerad: 15 oktober 2014, 04:33

Carola Häggkvist – en av deltagarna i årets ”Så mycket bättre”.

Foto: TV4.

Carola Häggqvist kritiserar inspelningsvillkoren för ”Så mycket bättre”, förra IT- och energiministern Anna-Karin Hatt raggar oblygt nytt jobb i sociala medier och norsk tv gör dramaserie om Utøya-massakern. Det är några av rubrikerna i Morgonsvepet.

Ämnen i artikeln:

Henrik DorsinAnna-Karin HattAnders Behring BreivikSå mycket bättreH&MMastiffNRKMorgonsvepetCarola HäggkvistOve Sundberg

MH

Magnus Helander


Carola kritiserar TV4 och Mastiff
Carola Häggkvist
kritiserar TV4 och produktionsbolaget Mastiff för inspelningsvillkoren av ”Så mycket bättre”.
Enligt DN är det förbjudet för deltagarna att träffa andra – nära och kära – under tiodagarsperioden.
– Jag tror att arrangörerna måste ändra på den här regeln, den är för hård. Dessutom bör man hitta ett annat upplägg så att de som medverkar får chansen att sova mer än de 3-4 timmar per natt som det blir när sminkningen startar redan klockan sex på morgonen, säger hon till DN.

Ove Sundberg sjunger på sista versen

Henrik Dorsin meddelar att den planerade femte säsongen av TV4-succén blir Solsidan blir karaktären Ove Sundbergs sista. Hel tvärsäker är han inte, men sannolikt blir det så.
– Jag har tagit ett beslut att nu när vi gör säsong fem så blir det förmodligen min sista säsong som Ove Sundberg, säger han i en intervju med TV4 skriver Expressen.

Norsk tv gör drama om Utøya-massakern
Abders Nehring Breiviks terrorattacker mot regeringskvarteret i Oslo och Utøya ska bli dramaserie på norsk tv – public service-bolaget NRK.
– Det är tänkt som ett porträtt av Norge berättat genom dessa händelser, säger Pål Sletaune till Aftenposten, skriver Aftonbladet.
Regissörerna Sara Johnsen och Pål Sletaune samarbetar med journalisterna Ola Henmo och Kjetil Østli från tidningen Aftenposten på manuset. Serien kan ha premiär om fyra-fem år.

Högerextrerm tidning i konkurs
Den nationalistiska tidningen Nationell idag, med kopplingar till högerextremistiska Nationaldemokraterna har begärt sig själva i konkurs, uppger nyhetsbyrån Siren. Tidningen har sedan 2010 fått presstöd, ett beslut som varit kontroversiellt.

Hatt raggar jobb i sociala medier
I sina presentationstexter på Twitter och Instagram söker före detta IT- och energiminister Anna-Karin Hatt nytt jobb.
”IT- och energiminister i Alliansregeringen 2010-2014. Bakgrund som stabschef, statssekreterare och VD. Öppen för nya utmaningar!", skriver hon i sin presentation på Instagram och lägger till sina kontaktuppgifter, skriver DI.
Hatt var tidigare vice vd hos pr-byrån Kind & Partners.

Svensk "Top model"-deltagare död
Den svenska "Top model"-deltagaren Anna Maria Moström förklarades nyligen hjärndöd av läkarna efter att ha blivit påkörd av en buss i New York. Nu har hon avlidit efter att de livsuppehållande maskinerna stängts av. Hon blev 29 år, skriver Aftonbladet.

Uppåt för H&M
Reklamintensiva H&M:s totala försäljning ökade med 8 procent i september, jämfört med samma månad året innan då försäljningstillväxten var 7 procent, skriver DI.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev