Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Cecilia Cherif ny annonsdirektör på BT

Publicerad: 28 juni 2013, 07:13

Cecilia Cherif.

Cecilia Cherif blir ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter efter Anna Ericson som tvingades lämna sin tjänst tidigare i år.


Cecilia Cherif, senast försäljningschef på BINK och med ett förflutet  som försäljningschef på Bonnier Tidskrifter och Dagens Nyheter,  tillträder tjänsten som annonsdirektör i mitten av augusti.

Situationen för BT är pressad. Resumé skrev i går om att förlagets vinst minskade med 12 miljoner kronor i fjol och omsättningen sjönk med 12 procent.

För Cecilia Cherif blir det nya jobbet en stor utmaning.

– Jag är glad att Cecilia kommer tillbaka till Bonnier Tidskrifter igen, säger Mats Carleson,  vd Bonnier Tidskrifter i ett pressmeddelande och fortsätter:

–  Cecilia har skaffat sig massa nya kunskaper  under de åren som gått sedan hon arbetade hos oss förra gången. Hon kan  redan våra varumärken och vår organisation och kommer att få en kort  startsträcka.

Cecilia Cherif:

– Tjänsten innebär att jag kommer att arbeta med magasin som jag brinner  för. Att Bonnier Tidskrifter dessutom är marknadsledande inom segmentet  gör uppdraget än mer utmanande och spännande. Bonnier Tidskrifter är en  rolig och bra arbetsplats med massor av duktiga och kreativa människor.  Jag ser verkligen fram emot att åter bli en del av gänget och få vara  med och fortsätta utvecklingen av en redan framgångsrik verksamhet,  säger Cecilia Cherif.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.