Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Chockerande"

Publicerad: 11 november 2010, 12:34

En rasande Keith Richards slog Aftonbladets musikrecensent Markus Larsson i huvudet – och hotade med mer våld. Nu överväger Aftonbladet att polisanmäla händelsen och lägga ut den bandade intervjun på nätet. – Det kan bli en polisanmälan, men det får Markus bestämma, vi ska diskutera det när han kommer hem, säger Aftonbladets nöjeschef Klas Lindberg till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Klas Lindberg

Aftonbladet skriver i dag om Keith Richards fysiska attack mot Markus Larsson.

Aftonbladet ägnar förstauppslaget på nöjessidorna i dag åt Keith Richards attack mot Markus Larsson under en intervju på ett hotell i Paris i går. Larsson var där för att ställa frågor om Rolling Stones-gitarristens självbiografi ”Livet” – men det hela gick överstyr.

Keith Richards har fortfarande inte smält Markus Larssons sågning av Rolling Stones konsert på Ullevi 2007 – och när Richards mot slutet av intervjun fick frågor om Ullevi-spelningen såg han rött.

Enligt Markus Larsson ville Keith Richards slåss.

– Han blev svart i ögonen och helt ursinnig. Han reste sig upp och frågade om vi skulle släcka lamporna och göra upp direkt, säger Markus Larsson till Aftonbladet.

Markus Larsson, som idag flyger tillbaka till Stockholm, upplevde det hela som obehagligt.

– Innan han stormade ut snärtade han till mig i skallen och väste ”Du ska vara glad att du kommer härifrån levande”, säger Markus Larsson till Aftonbladet.

Aftonbladets nöjeschef Klas Lindberg är bestört.

– Det är helt oacceptabelt. Vi känner till att Keith Richards var vansinnig på Aftonbladet förut för tre år sedan då konserten på Ulle vi fick två plus av Markus Larsson, men det var så längesedan och vi trodde att han hade släppt det. Det är otroligt chockerande att Richards beter sig på det här sättet, säger Klas Lindberg.

– Markus är illa berörd. Det kan bli en polisanmälan, men det får Markus bestämma, vi ska diskutera det när han kommer hem och har fått smälta det här.

Inga kameror fanns i rummet, men enligt  Klas Lindberg kan Aftonbladet komma att lägga ut bandinspelningen från intervjun på Aftonbladet.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Klas Lindberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News