Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Christina Knight går in som cd för The Amazing Society

Publicerad: 25 september 2018, 11:16

Foto: Pressbild

I början av året anslöt Christina Knight som styrelseledamot för The Amazing Society – nu kliver hon in operativt.


Christina Knight klev in som styrelseledamot i The Amazing Society i början av året. Nu står det klart att hon går in som ny cd för byrån.

– Jag har haft förmånen att följa byråns utveckling från styrelserummet och i viss mån även från golvet, säger Christina Knight i en kommentar. Här finns redan ett mycket starkt erbjudande vad gäller media och digital kompetens under ett tak, parat med ett engagerat socialt ansvarstagande, helt i linje med min egen värdegrund. Mitt uppdrag är att fortsatt utveckla det kreativa erbjudandet på byrån.

Hon kommer att samarbeta med Jonas Touqan, head of creative team på byrån.

– Samarbetet mellan Christina och Jonas är väldigt spännande, säger Tobias Franzén, vd The Amazing Society. Att kombinera Christinas långa, gedigna erfarenhet av kreativitet och kommunikation med Jonas erfarenhet av sociala och digitala kanaler gör oss ännu spetsigare och klart valbara som lead-byrå utan att vi frångår vårt arv och den nisch som gjort oss så framgångsrika, fortsätter han.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.