Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Christina Schollin rasar mot Hänt Extra

Publicerad: 9 oktober 2014, 07:53

Christinna Schollin känner sig djupt kränkt.

Foto: Resumé

(UPPDATERAD) I ett öppet brev till tidningen Hänt Extra rasar Christina Schollin över att tidningen påstått att hon "känner vrede över Laila Bagges svek mot Niclas”. Nu kräver hon en ursäkt från tidningen. – Jag är chockad, upprörd och känner mig djukt kränkt, skriver hon i sin blogg.


Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenHänt Extra

I  brevet till Hänt Extra rasar Christina Schollin – som är Niclas Wahlgrens mamma – över vad tidningen påstår om hennes relation till svärdottern Laila Bagge.  

"Jag vill verkligen på det bestämdaste ta avstånd från tidningen Hänt Extra och den lögnartikel, som finns med i det senaste numret. Jag är chockad och upprörd, och känner mig djupt kränkt!"

Efter att artikeln publicerats i Hänt Extra ska Christina Schollin ha fått ett samtal från Laila Bagge som bett henne läsa vad som skrivits.

"Jag kräver en ursäkt från tidningen för den skada, som dessa lögner åsamkat mig och Laila och Niclas." fortsätter Christina Schollin i sitt brev.

"Och jag kräver också att ni talar om VEM denna 'närstående' och 'uppgiftslämnare' och 'källa' är, som ni citerar – utan att fråga mig om det stämmer eller inte."  

Hänt Extra påstår att hon ska "känna vrede över Laila Bagges svek mot Niclas" något som är lögn och förtal, menar Schollin.

"Att jag 'tröstar sonen under uppbrottet från Laila Bagge' är helt taget ur luften!"

Hon är rasande över skvallerpressens och Hänt Extras brist på moral och fullständiga hänsysnslöshet när det gäller kända människors privatliv, skriver hon i brevet.

Enligt Bo Liljeberg, chefredaktör på Hänt Extra, har ingen av personerna som omnämns i artikeln hört av sig till tidningen och sagt att de har fel.

– Min och tidningens avsikt är att de vi skriver om alltid ska få chansen att ge sin version, det försökte vi den här gången också, säger han till Resumé.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren har inte separerat.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenHänt Extra

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.