Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Cissi Wallin lämnar True Talent för Kvällsöppet

Publicerad: 14 oktober 2011, 07:48

Cissi Wallin och Henrik Torehammar blir nya bisittare i Kvällsöppet. Cissi Wallin lämnar True Talent med omedelbar verkan, skriver Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

True talentCissi Wallin

Cissi Wallin. Foto: Christian Gustafsson.

Kvällsöppets programledare Thomas Ritter får Cissi Wallin och Henrik Torehammar som bisittare. Cissi Wallin slutar omedelbart i True Talent. Det skriver Aftonbladet.

– Jag fick erbjudandet att vara Birros sidekick tidigare i höstas, men då var det inte läge att riva kontraktet med TV3. De gav mig en bra chans. ”Kvällsöppet” känns mer som min grej. Jag vill jobba med samhällsjournalistik, säger Cissi Wallin till Aftonbladet.

Enligt henne har beslutet också, åtminstone delvis, motiverats av svaga tittarsiffror för True Talent.
– Det är klart att det är roligare att jobba med ett program som har fler tittare. Jag sticker inte under stol med att jag vill synas i tv-rutan, säger Cissi Wallin.

Hennes arbete med webbzonen kommer att strykas. Dock ska man hitta en ny ansvarig för sociala medier.

– I livesändingen har hon skött webzone. Den har visat sig, genom undersökningar i fokusgrupper, inte fylla någon funktion i programmet. Därför plockas den delen bort, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck till Resume.se och fortsätter:

– Den andra delen av hennes uppdrag var att hon var social media manager för programmet. Den biten måste ersättas. Men där har vi en stor webbavdelnng, så jag känner mig trygg.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

True talentCissi Wallin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.