Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Cissi Wallin utmanar Värvet

Publicerad: 13 december 2013, 10:39

Cissi Wallin

Foto: Blanca Sjöstedt

I mitten av januari flyttar medieprofilen Cissi Wallin till New York. Därifrån kommer hon att sända en podcast med djupintervjuer a'la Värvet.


Ämnen i artikeln:

Allt om matCissi WallinVärvet

Efter MTG Radios nedläggning av Radio1 meddelade Cissi Wallin att hon planerade en flytt till New York. För Resumé berättar nu medieprofilen att hon kommer att lansera en podcast där hon djupintervjuar svenskar i staden.

– Jag kommer att släppa en ny podcast. Den kommer att gå en gång i veckan och kommer att bestå i att jag ska intervjua svenskar i New York, det blir lite "Värvet style". Jag kommer att samarbeta med en svensk aktör, men jag kan inte avslöja vilken, säger Cissi Wallin till Resumé.

Därmed utmanar hon Kristoffer Triumf som sedan två år tillbaka gjort succé med sin intervjupodcast Värvet.

Cissi Wallin har även börjat blogga för Allt om mat vilket hon kommer att fortsätta med under tiden i New York. Bloggen kommer att innehålla mattips från New York, recept, men även videoinslag.

– Jag är lite av en doldis i matsammanhang, men är egentligen en matnörd. Eftersom jag är glutenintolerant är det många som mejlar och frågar om tips, men det kommer inte bara att vara glutenfri mat jag skriver om. Jag kommer att skriva om mat med rock'n'roll. Både högt och lågt, från fine dining till pommes frites, säger Cissi Wallin.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.