Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Claes de Faire ny chefredaktör på Resumé

Publicerad: 25 november 2011, 09:23

Claes de Faire tar över efter Viggo Cavling.

Foto: Andreas Elgstrand.

Efter sju framgångsrika år lämnar Viggo Cavling chefredaktörsjobbet på Resumé. – Jag är mycket stolt över min tid på Resumé. När jag kom 2004 var Resumé den största och viktigaste branschtidningen i Sverige och det är vi fortfarande 2011.


Ämnen i artikeln:

Viggo CavlingClaes de FaireResumé

Ny chefredaktör efter Viggo Cavling blir Claes de Faire, idag redaktionschef på Resumé. Claes är 33 år gammal och började på Resumé 2004.
– Jag har praktiserat i sju års tid för det här jobbet och har massa  idéer om tidningen. Jag brinner för Resumé och Resumés journalistik, så  på många sätt är det här mitt drömjobb. Vi ska fortsätta utveckla Resumé  på alla plattformar.

Varumärket  Resumé är idag Sveriges viktigaste mötesplats för  kommunikationsindustrin, som bär långt utanför tidningen. På nätet är  Resume.se Sveriges tredje största affärstidning och varumärket bär också  en rad andra verksamheter.

– Under  min tid har vi startat en rad nya varumärken: Kundens bästa byrå,  Sveriges 101 marknadschefer, Resumé TV, Resumés stjärnor, Hela Skånes  bästa reklam, Årets reklamlåt och reklambild, bland annat. Många har  blivit framgångsrika och jag är övertygad om flera av min ”barn” kommer  att få ett långt liv. Jag tycker att vår journalistik, kärnan i allt vi  gör, håller en hög klass. Jag vill att vi ska uppfattas som en smart  tidning som ger läsarna affärsnytta och fördjupning, samtidigt vi är  bäst på breaking news. Det känns tryggt att lämna över till Claes de  Faire, säger Viggo Cavling.

Viggo Cavling går vidare till en tjänst som utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.