Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Claes de Faire tar över Veckans Affärer

Publicerad: 5 september 2012, 11:51

Claes de Faire leder nu både Resumé och Veckans Affärer.

Foto: Andreas Elgstrand.

Resumés chefredaktör Claes De Faire tar över ansvaret för Veckans Affärer efter Pontus Schultz som tragiskt omkom i en cykelolycka för knappt två veckor sedan. Claes de Faire kommer att fortsätta som chefredaktör för Resumé, parallellt med sin nya tjänst. – Efter ytterst sorgliga dagar sedan Pontus hastiga och tragiska bortgång känns det bra att kunna presentera en lösning för Veckans Affärer, säger Mats Carleson, vd för Bonnier Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerClaes de Faire

Claes de Faire tillträder omgående som tf chefredaktör för VA samtidigt som han behåller chefredaktörskapet för Resumé.

Helene Liljefors fortsätter som biträdande förlagschef för Bonnier Tidskrifters affärsområde B2B och kommer tillsvidare att rapportera till Mats Carleson.

– Jag ser fram emot att ta ansvar även för Veckans Affärer. Det är en duktig redaktion som gör ett mycket bra jobb, och som har en del utmaningar framför sig, säger Claes de Faire.

– Jag hoppas jag ska kunna bidra med att göra Veckans Affärer till en fortsatt stark och än bättre publicistisk produkt.

Hur ska Resumé kunna behålla sin roll som oberoende granskare?
– Resumé behåller sin roll och har en redaktion med stark integritet, så det blir inga problem.

Bonnier Tidskrifters vd Mats Carleson:

– Claes och Pontus har arbetat länge tillsammans och delade engagemanget som visionärer och att bygga helhetslösningar för såväl läsare som annonsörer.
– Jag är mycket glad över att Claes vill ta detta plötsliga större ansvar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.