Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Condé Nast köper Klings bloggnätverk

Publicerad: 15 maj 2012, 13:10

Elin Kling.

Elin Kling, Christian Remröd, Jens Grede och Erik Thorstensson cashar hem rejät. De säljer sitt bloggnätverk Fashion Networks International till storförlaget Condé Nasts dotterbolag Fairchild Fashion Media.


I Fashion Networks International ingår bloggnätverket NowManifest som  ägs av Elin Kling och Christian Remröd. Delägare är också Jens Grede och  Erik Thorstensson – till vardags ägare till byråerna Wednesday NYC ooch  Saturday i London.

Condé Nast är förlaget bakom titlar som Vogue, Vanity Fair och The  New Yorker. Fashion Networks får en betydande roll i förlagets digitala  strategi.

I ett pressmeddelande säger Elin Kling att det är en  overklig och obeskrivlig känsla att sälja till en så etablerad aktör  efter ett år.
Hon kommer att vara kvar som aktiv i Fashion Networks. Christian Remröd  tar rollen som General Manager för Fashion Networks International samt  Creative Business Development Director för Fairchild Fashion Media.

Köpeskillingen är än så länge hemlig.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.