Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Connoisseurs chefredaktör lämnar

Publicerad: 11 juni 2012, 16:06

Connoisseurs chefredaktör Peter Lillihöök lämnar för att bli kommunikationschef på advokatbyrån Magnusson.

Foto: Pressbild.

Connoisseurs tidigare skribent och numera chefredaktör Peter Lilliehöök lämnar tidningen. Han blir i stället kommunikationschef för advokatbyrån Magnusson.


Peter Lilliehöök tillträder sin nya tjänst under juni månad:
–  Mitt uppdrag på Connoisseur var att utveckla det redaktionella mer åt  det samhällsnyttiga hållet. Jag har fullföljt detta och känner mig glad  att lämna över stafettpinnen till min efterträdare, säger han i en kommentar.

Magnusson har expanderat verksamheten kraftigt under de senaste sju åren i Östersjöregionen. Advokatbyrån är numera representerad i tio länder i Skandinavien och Östeuropa.

Magnusson vill nu förtydliga sin kommunikation och sitt varumärke och plockar därför in Peter Lilliehöök för att leda uppdraget:
–  Vi är idag ett team av medarbetare som talar många olika språk och med  olika kulturella bakgrunder...Jag är glad att vi fått med Peter  Lilliehöök på vår resa där han kommer att ta hand om vår interna och  externa kommunikation, säger Per Magnusson, Senior Partner i en kommentar.

Peter  Lilliehöök efterträdde Peder Lamm som Connoisseurs chefredaktör efter  han haft posten i fem år.

Peter Lilliehöök tillträdde den 4 mars förra  året.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.