Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Consid lanserar ny podd med digitala influencers i fokus

Publicerad: 17 juli 2018, 08:14

Foto: Pressbild

Consids vd Peter Hellgren möter Per Holknekt, Frida Boisen, Sofie Lindblom, Isabella Löwengrip och Alexander Pärleros för att prata om digitalisering i en krisande IT-bransch.


Ämnen i artikeln:

Per HolknektIsabella LöwengripConsidFrida BoisenPodcastAlexander Pärleros

Consid vill öka det allmänna teknikintresset, men främst för unga. Anledningen är att det förväntas saknas 100 000 ingenjörer och yrkesutbildade inom teknik i Sverige 2030.

Som ett resultat av detta lanserar nu Consid den digitala influencerpodden "Consids VD möter" – en intervjuserie där Consids vd Peter Hellgren helt enkelt intervjuar digitala influencers. De medverkande är Per Holknekt, Frida Boisen, Sofie Lindblom, Isabella Löwengrip och Alexander Pärleros.  

– Vi på Consid arbetar ständigt med att ta nya initiativ med syfte att motverka den problematiska kompetensbrist som råder i branschen. Vi ser denna serie som ett sätt att öka intresset, inte minst bland unga, genom att lyfta några av alla de digitala föredömen vi har i Sverige. Vår önskan är att fler ska få upp ögonen för digitalisering, vad den innebär idag och vad den kommer att innebära i framtiden, säger Beatrice Carpvik, varumärkesansvarig på Consid Carpvik, i en kommentar.

Intervjuserien går även att ta del av som videoformat på Youtube. Podcasten "Consids VD möter" hittar du även på Podcaster och Acast.

Trailer till intervjuserien hittar du här:

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.