Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Conversant – ny mediebyrå för landsorten

Publicerad: 4 april 2013, 12:07

Foto: Pressbild.

Jonas Hedman med sex års erfarenhet från TV4-gruppen drar igång en mediebyrå i Östergötland – Conversant. Byrån har också inlett ett samarbete med Bizkit, vilket innebär att den sistnämnda förser byrån med spetskompetens.


Ämnen i artikeln:

Bizkit Wisely

– Vi är en fullservice kanaloberoende mediebyrå och våra kunder är  lokala och regionala men vi hanterar även nationella kampanjer då ett  stort antal företag i regionen har det behovet, säger Jonas Hedman, vd  och ägare av Conversant i en kommentar.

Han har lång erfarenhet  från mediebranschen inom såväl internet som TV – han har bland annat  tillbringat de senaste sex åren inom TV4-gruppen.

Conversant har  också dragit igång ett samarbete med Bizkit, vilket enkelt förklarat  innebär att Bizkit förser byrån med spetskompetens över samtliga områden  utefter behov.

– Det är givetvis en fantastisk tillgång för oss och våra kunder, säger Jonas Hedman i en kommentar.

Visionen  om en mediebyrå på landsorten kom till i samband med en föreläsning om  det framtida medielandskapet – Johan Eidmann från Bizkit stod för  densamma:

– Då mediemarknaden på senare år blivit alltmer komplex  och svårnavigerad för medieköparen att veta vad som är mest effektivt finns  verkligen behovet att även på denna region kunna erbjuda en mediebyrå  som har spetskompetens inom samtliga mediesegment, säger Jonas Hedman i  en kommentar.

Conversant har bland annat fått gymkedjan Factory Fitness som ny kund – fler är på ingång.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Bizkit Wisely

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.