Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Cordovan vinner Stena Match Cup Sweden

Publicerad: 17 december 2012, 15:02

Foto: Stena Match Cup Sweden

Den integrerade byrån Cordovan har utsetts till Official Partner av Stena Match Cup Sweden. Uppdraget går inte bara ut på att samordna aktiviteter och kampanjer för tävlingens övriga sponsorer, utan också skapa en kommunikation som säkrar att Stena Match Cup är på tapeten året runt och inte bara i samband med Marstrand-veckan.


Ämnen i artikeln:

CordovanVolvo Cars

Stenakoncernen meddelade nyligen att man förlänger sitt avtal som  titelsponsor för Stena Match Cup Sweden i ytterligare fem år.  

Volvo Cars gick nyligen ut med att man blir partner för tävlingen.

Cordovan  Communication meddelar nu också att man blir kommunikativt ansvarig för  tävlingen:
– Vi valde Cordovan som strategisk partner eftersom vi ville  ha en byrå med bred kompetens som kan skapa en kommunikation som håller  över lång tid, säger Jan Torstenson, VD på Brandspot, som arrangerar  Stena Match Cup Sweden tillsammans med GKSS.

Här går bland annat  uppdraget ut på att samordna aktiviteter och kampanjer för tävlingens  övriga sponsorer samt skapa en kommunikation som säkerställer att Stena  Match Cup hamnar på världskartan året runt och inte bara under  Marstrandsveckan:

– Det känns oerhört bra för oss. Både eftersom vi  har många som är intresserade av segling på byrån, men också då vi ser  Stena Match Cup Sweden som viktig för näringslivet i hela  Göteborgsregionen och hoppas kunna få med många andra stora aktörer,  säger Magnus Lundblad, VD på Cordovan Communication i en kommentar.

Stena  Match Cup Sweden drog igång 1994 och innebär att internationella  toppseglare samlas på Marstrand för en av åtta deltävlingari – Alpari  World Match Racing Tour.

115 00 besökare på Marstrand följde svensken Björn Hansen till seger i samband med årets tävling.

Nästa Stena Match Cup anordnad den 1-6 juli nästa år.

Stena  Match Cup Sweden anordnas av GKSS i samarbete med Brandspot, där den  förstnämnda står för de rent sportsliga delarna, medan Brandspot äger de  kommersiella rättigheterna.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

CordovanVolvo Cars

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.