torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Cube storsatsar på E-sport

Publicerad: 15 maj 2018, 11:52

Foto: Pressbild

Rekryterar bland annat stora E-sportprofilen Emil "HeatoN" Christensen som senior rådgivare, när Cube breddar sin organisation och skapar en ny division med fokus på E-sport.

Ämnen i artikeln:

CubeMediaMedierE-sport

AH

Alex Hartelius


Med fokus på en ny division inom E-sport rekryterar nu Cube Peter Strömberg, tidigare vd på Orlando John E-division och Erik Askered, även han från samma bolag. Byrån tar även in E-sportstjärnan Emil "HeatoN" Christensen som senior rådgivare.

– CUBEs motor ger oss ännu bättre möjligheter att fortsätta producera kvalitativt innehåll och deras multi platform-upplägg passar oss perfekt. Emil har ett unikt nätverk och är ett av destörsta varumärkena i esports-industrin. Att få fortsätta arbeta med honom i den härsatsningen känns extremt kul och han kommer ha en nyckelroll när det kommer till att nå vårt mål att bli Nordens ledande E-sport agency", säger Peter Strömberg, vd Cube E-sports. i ett pressmeddelande.

Cube ser utvecklingen av E-sportdivisonen som ett komplement till deras erbjudande inom mode, musik och lifestyle.

– E-sport communityt är otroligt attraktivt och vi kommer ta en tydlig roll som agentur på denna marknad precis som vi gjort inom mode, lifestyle och musik. Peter, Erik och Emil är dröm-rekryteringar när vi tar detta steg. Vi har höga ambitioner och vi får in tre av Sveriges främsta experter inom området samt flera starka format över natt.", säger Olof Lindblom, vd på Cube.

Cuve E-sports har tagit fram formaten E-sport TV, som idag är det största magasin-programmet på Viafree, samt poddarna E-sportpodden som lanseras i slutet på
maj.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev