Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dagens Industri köper in sig i prisjämförelsesajt

Publicerad: 19 juni 2014, 10:57

Henrik Stangel, vd Dagens Industri

Dagens industri inleder ett strategiskt samarbete med Fakturino och köper 25 procent av den Nansen-ägda prisjämförelsesajten.


Ämnen i artikeln:

Henrik StangelNansenDagens Industri

Genom samarbetet kommer Fakturinos företagsekonomiska tjänster att marknadsföras och erbjudas Di:s läsarne. Fakturino, som ägs av Nansen Greenhouse, kommer att exponeras på di.se med sina produkter under sektionen för företagstjänster.

Syftet   med samarbetet för Fakturino är att nå en större målgrupp, öka varumärkeskännedomen och driva mer trafik och kunder till tjänsterna.

–Vi har noga följt jämförelsemarknaden för företagstjänster under en längre tid och konstaterat att Fakturino på kort tid skapat sig en stark position på marknaden. Det är därför glädjande att vi nu går in i ett mycket nära samarbete och delägande i Bolaget. Våra läsare visar stort intresse för redaktionellt innehåll och tjänster som berör det företagsekonomiska området. Med det nya samarbetet kan vi såväl öka värdet i den gemensamma affären som utbudet av service och tjänster för våra läsare, säger Henrik Stangel, vd för Dagens industri i ett pressmeddelande.

För Dagens Industri är delägarskapet ett led i att öka satsningarna för tjänster som är relevanta   för läsarna. Di förvärvar initialt en ägarandel på 25 procent i bolaget och har möjlighet att köpa samtliga resterande aktier från Fakturinos ägare.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.