Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dagens PS i samarbete med Marcus Birro

Publicerad: 29 augusti 2017, 07:26

Marcus Birro

Foto: Andreas Elgstrand

Med start i dag påbörjar Dagens PS och skribenten och författaren Marcus Birro ett samarbete.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroDagens PS

Tanken är att Marcus Birro, som till vardags skriver för Nyheter24 och driver podcasten "Öppet hjärta", i samarbete med redaktionen på Dagens PS ska skriva återkommande texter som kommer röra sig i gränslandet mellan samhälle, ekonomi och politik.

– Jag är glad över den här chansen. Dagens PS och jag har samma ambition och tanke när det gäller den mediala utvecklingen. Jag tror att enda vägen framåt är samförstånd och att fler mediala plattformar vågar låta olika röster mötas och även blandas. Jag tror också stenhårt på att lämna över ansvaret till läsaren. Du behöver inte hålla med om allting men du bör ta varje chans du får att utmana dina egna föreställningar om omvärlden, säger Marcus Birro i en kommentar.

– Vi är mycket glada över att Marcus Birro kommer skriva för oss. Han är en utsökt stilist. Dessutom är Dagens PS inne i en oerhört spännande fas där vårt stora fokus ligger på mobil läsupplevelse blandat med att vi nu banar väg för nya framtida annonsmodeller, vad vi kallar "MESH-Media.", säger Dagens PS Henrik Lohk,

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Marcus BirroDagens PS

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.