Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dagens Samhälle inleder samarbete med SOI

Publicerad: 21 februari 2018, 14:04

SOI:s ordförande Emma Breheim och Dagens Samhälles chefredaktör Olov Carlsson.

Genom det nya avtalet med Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) vill Dagens Samhälle stärka sin bevakning av upphandlingsmarknaden.


Ämnen i artikeln:

Dagens SamhälleOlov Carlsson

Intresseorganisationen SOI organiserar Sveriges offentliga uppköpare och har som syfte att bidra till bättre offentliga affärer.

Den SKL-ägda Dagens Samhälle har även tidigare bevakat upphandlingsektorn,

– Genom att stärka vår bevakning och granskning av upphandlingsmarknaden och samtidigt bli medlemstidning för SOI kommer vi ännu närmare vår vision att bidra till en transparent offentlig marknad, visa på bra och dåliga exempel samt lyfta upphandlingsfrågorna till en strategisk nivå, säger Olov Carlsson, chefredaktör och vd för Dagens Samhälle.

I och med samarbetet kommer även SOI:s 1400 medlemmar få hem Dagens Samhälle.

– Som förening vill vi påverka det offentliga Sverige så att det skapas förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt ut av skattebetalarnas pengar. Dagens Samhälle ökar insikten om hur de offentliga affärerna påverkar samhällsutvecklingen, effektiviteten och kvaliteten i offentlig sektor. Det känns viktigt för oss att finnas med i det sammanhanget, säger Emma Breheim, ordförande i SOI.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.