Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Dags att gå vidare”

Publicerad: 15 augusti 2012, 04:48

Dragana Kusoffsky Maksimović.

Foto: Pressbild.

Dragana Kusoffsky Maksimović slutar som vd för branschföreningen Swedish Content Agencies, enligt ett pressmeddelande. En ny vd är på väg in.


Ämnen i artikeln:

Sveriges UppdragspublicisterHåkan Lövström

Dragana Kusoffsky Maksimović tillträdde vd-jobbet i januari 2011 och har arbetat med föreningens expansion och identitetsarbete, som exempelvis namnbytet från Sveriges Uppdragspublicister och marknadsföringen av branschtävlingen Guldbladet.

Content marketing och redaktionell kommunikation omsätter runt 5 miljarder kronor årligen.

- Efter en mycket spännande och rolig tid är det dock dags att lämna över till någon annan och för mig att gå vidare, säger Dragana Kusoffsky Maksimović som fått ett nytt jobb i en annan bransch som vd för en guldsmedskedja.

Styrelseordförande Håkan Lövström:

–Dragana har haft kapaciteten att genomföra såväl namnbyte som att se till att antalet anmälda bidrag till Guldbladet slagit fantastiska rekord två år i rad. Vi är glada för den tid vi haft Dragana i föreningen.  Nu är vi i slutfasen av en rekrytering av ny vd.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.