Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dahmén: ”Det är ingen överraskning”

Publicerad: 16 november 2012, 12:51

Lars Dahmén.

Foto: Emma Larsson, Sydsvenskan

Sydsvenskans vd, Lars Dahmén, menar att Daniel Sandström har tänkt över sitt beslut länge. Nu hoppas han att styrelsen nästa vecka beslutar att han tar över som publisher.


Ämnen i artikeln:

Lars DahménDaniel Sandström

Daniel Sandström meddelade i dag att han slutar som chefredaktör för Sydsvenskan. Den 21 november kommer tidningens styrelse att föreslå att rollen som ansvarig utgivare tas över av Sydsvenskans vd, Lars Dahmén, som då får rollen som publisher.

– Det är jättetråkigt att Daniel slutar. Vi har jobbat tillsammans i ett  och ett halvt år och det har fungerat jättebra, säger Lars Dahmén, vd på  Sydsvenskan til Resumé.

– Samtidigt är det ingen överraskning för mig då vi har pratat om det en  längre tid. Jag har vetat att Daniel har gått runt med de här tankarna,  så det är inget snabbt beslut det här.

Vad innebär det att du föreslås bli publisher?
– Beslutet har inte fattats, utan styrelsen har som förslag att jag ska  bli det. Jag är förstås stolt och glad över att bli tilltänkt för en  sådan position, men mer än så kan jag inte kommentera i dagsläget.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.