Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dalenius nya byrå lyfter Nöjesguiden

Publicerad: 1 november 2011, 11:15

Här är det första publika jobbet från Anders Dalenius nystartade reklambyrå Goodmorning Sunshine: omslaget till kommande numret av Nöjesguiden, som redan hyllas av branschkollegor på Twitter. – Vi kände att vi ville ha ett omslag som sticker ut, säger tidningens chefredaktör Margret Atladottir.


Ämnen i artikeln:

Anders DaleniusLina ThomsgårdMargret AtladottirGoodmorning Sunshine

Omslaget till det kommande numret av Nöjesguiden är det första uppdraget  från nystartade reklambyrån Goodmorning Sunshine som blivit publikt.
– Nöjesguiden har varit helt fantastiska att jobba med. De ville ha  någon som kom utifrån för att göra något annorlunda för deras nya  temanummer och vi skapade en snabb och kommunikativ vinkel, säger Anders Dalenius, en av Goodmorning Sunshines grundare och tidigare cd på Draft FCB till Resume.se.

Tidningens chefredaktör Margret Atladottir känner sedan tidigare Anders Dalenius och passade på att ta kontakt med honom när han nu startat sin nya byrå.
– Anders är en vän till mig. När vi började snacka om det här numret på  redaktionen så kände vi att vi skulle ha ett omslag som sticker ut  jämfört med hur de brukar se ut. Så vi hörde av oss till Anders som  precis hade startat sin nya verksamhet, säger hon.

Omslaget har redan spridits på Twitter och har där fått flera hyllande kommentarer från bland annat Lina Thomsgård och Jan Gradvall.
– Den har fått massor av positiva reaktioner från branschkollegor och på  Twitter. Det här var det första som läckte ut, sen får vi se. Vi har  precis lämnat tidningen till tryck, säger Margret Atladottir och  fortsätter:

– Vi hoppas att omslaget ska väcka intresse och att folk ska plocka åt  sig tidningen. Det är innehållet vi vill att de ska ta del av.

Good Morning Sunshine har startat i dag och redan är arbetet intensivt, berättar Anders Dalenius.
– Jag sitter här på min första dag, det är fullständigt fantastiskt. Det  är många som ringer och hör av sig och det är ett himla schvung, säger  han.

Emanuel Videla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.