Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Damernas Värld knyter till sig Instagramprofil

Publicerad: 19 december 2014, 08:06

Kristin Sundberg

Instagramprofilen Kristin Sundberg flyttar sin välbesökta blogg till Damernas Värld.


Kristin Sundberg har på kort tid blivit en stark profil på Instagram och har i dag över 94 000 följare. På bloggen skriver hon och publicerar bilder kring outfits, träningsknep och lifestyle.

– Det är första gången jag flyttar min blogg och det känns verkligen spännande att komma till en portal med så drivna och inspirerande människor som det är på Damernas Värld. Jag är fylld av förväntan och inspiration och ser fram emot att utveckla min blogg ytterligare, säger Kristin Sundberg i ett pressmeddelande.

– Vi är jätteglada att Kristin kommer till oss och blir en del av vår sajt. 2014 har varit ett fantastiskt år för Damernas Värld och vi är så glada över att få toppa det med att rekrytera Kristin. Genom hennes blogg får vi inte bara inspirerande mode utan även en blogg med fokus på hälsa och träning, säger Johanna Ewerbring, redaktör på Damernas.se i en kommentar.

Under 2014 har Damernas Värld vuxit till mer dubblat besökssiffrorna jämfört med förra året. I dag har sajten omkring 230 000 unika besökare varje vecka.

Bland sajtens övriga bloggare märks Charlotte Perrelli, Tilda Bjärsmyr, Valerie Aflalo, Jennys Matblogg och Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på Damernas Värld.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.