Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Damernas Värld tar modebloggare från Chic

Publicerad: 4 december 2012, 15:41

Sania Claus Demina.

Damernas Värld tar modebloggaren Sania Claus Demina från Chic. Hon kommer även att dyka upp som moderedaktör i Damernas Värld och DV Mode.


Ämnen i artikeln:

ChicDamernas Värld

Sania Claus Demina har gjort sig ett namn som modebloggare trots att hon  inte har bloggat mer än två år. Nu lämnar hon Chic, som nyligen lades  ned som papperstidning, och går till Damernas Värld.

– Vi har länge haft ögonen på Sania, som vi tycker är en av Sveriges  mest intressanta och unika modebloggare, så vi är väldigt glada att få  hit henne till DV, säger Terri Herrera Eriksson, redaktionschef på  Damernas Värld, i en kommentar.

Sania Claus Demina kommer, förutom att blogga, även att dyka upp både  på Damernas.se som moderedaktör samt i Damernas Värld och DV Mode.

– Det känns helt fantastiskt att vara en DV-bloggare. Jag har läst och  följt Damernas Värld sedan barnsben och att vara en del av Skandinaviens  största modemagasin är inte fy skam, säger Sania Claus Demina.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

ChicDamernas Värld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.