fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Dan Panas ger sig in i byråbranschen – går till Mindmakers PR

Publicerad: 21 september 2018, 08:36

Foto: Pressbild

I början av augusti stod det klart att Dan Panas lämnar Discovery efter elva år. Nu kliver han in som Senior Strategist och Creative Director för Mindmakers PR.

Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksDan PanasMindmakers PR

AH

Alex Hartelius


Efter sju år som presschef och nästan fyra år som kommunikationsdirektör på Discovery Networks Sweden, valde Dan Panas att lämna tv-huset och ledningsgruppen. Istället för att rikta in sig på en ny roll inom mediebranschen, rekryteras han av Mindmakers PR och går in som Senior Strategist och Creative Director på byrån.

– Jag har alltid brunnit för stora och spännande utmaningar, men också alltid satt en varm och positiv laganda högt på agendan. Förmodligen var det därför jag kände mig hemma direkt från första mötet hos Mindmakers och BB Comm Group. De har byggt en familjär stämning med högt uppsatta mål och ambitioner och helhetstänket i allt de gör inom gruppen är i absolut framkant på marknaden i dag, säger Dan Panas i en kommentar.

Mindmakers PR är en del av byrågruppen BB Communications Group som för en vecka sedan blev uppköpta av Hallvarsson&Halvarsson Group. Detta blir byråns första rekrytering sedan uppköpet.

– Dan Panas är ett ess och en av de absolut bästa i branschen. Han är naturligtvis en drömrekrytering såväl för oss som våra kunder. Dans styrka och mod på de strategiska, kreativa och operativa planen har bevisat sig gång på gång - från chefsroller på landets största tidningar till den mycket framgångsrika positioneringsresa han varit en del av inom Discovery, säger Joachim Berntzon, vd för Mindmakers PR och BB Communications Group.

LÄS MER: Dan Panas lämnar Discovery – efter elva år

LÄS MER: Berntzon och Bylund säljer byrågruppen till Hallvarsson & Halvarsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev