Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Daniel Nyhlén värvar reklamstjärnor

Publicerad: 5 april 2012, 10:54

Judit & Judit börjar blogga på Improveme.se

Skrällen: Carina Perenkranz och Pernilla Parszyk, kända som Judit & Judit i Comhem-reklamen, börjar blogga på Improveme.se. Hälso- & skönhetssajten görs av förre kändisjournalisten Daniel Nyhlén.


Ämnen i artikeln:

Improveme.seCom HemDaniel NyhlénComhem

Bloggen Carina & Pernilla utlovas bli ”varierande och intressant”. Vi får följa med tjejerna i deras vardag, som innehåller allt från repetitioner och reklamfilmsinspelningar.

– Jag har alltid velat blogga och när den här chansen dök upp så tog vi den, säger Carina Perenkranz i en kommentar.

Judit & Judit har blivit populära i Comhems reklamfilmer, gjorda av King. Vland annat blev de "Årets duo" på QX-galan 2012.

–  Jag kommer blogga om mitt liv bakom kulisserna som frilansande skådis och som människa. Jag har alltid varit intresserad av skönhet, hälsa och hur människor fungerar, vilket är en del av mitt jobb som skådespelare, därför är improveme.se ett utmärkt forum för mig, säger Pernilla Parszyk.

Fakta - Judit & Judit i verkligheten
Carina Perenkranz är skådespelerska, regissör, ståuppkomiker och teaterdirektör. Just nu är hon aktuell i Shirley Valentine, regisserad av Börje Ahlstedt, på Skandiateatern i Norrköping.

Pernilla Parszyk är frilansande skådespelerska inom film, teater och tv. Hon har även skrivit och satt upp föreställningen "Knäckt på kanelen" med sig själv i alla rollerna.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.