Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Danielssons attack: Niklas Svensson är värst

Publicerad: 30 april 2008, 07:46

Niklas Svensson är Sveriges värsta journalist, enligt Lars Danielsson. På Svenska pr-föreningen i går beskrev UD-tjänstemannen hur Svensson ringt upp hans 17-åriga dotter med frågan; "Stämmer det att din pappa har en relation med en annan kvinna?”. – Det här är rena påhitt och gränsar till förtal. Återigen har Lars Danielsson tappat minnet, säger Niklas Svensson till Resume.se.


Niklas Svensson rasar mot Lars Danielsson efter dennes attack.

Det var när Lars Danielsson i går gästade Svenska pr-föreningen och berättade om mediedrevet som han attackerade Niklas Svensson, enligt ett blogginlägg på sajten trevlighelg.se.

”På frågan om vem som är Sveriges värsta journalist, svarade Lars Danielsson, utan att tveka; Niklas Svensson (nu TV4 då Expressen). Han beskrev hur vidrigt det var när Svensson klockan 03.00 ringde upp Danielssons 17-åriga dotter med frågan; "Stämmer det att din pappa har en relation med en annan kvinna?", står det i blogginlägget.

Lars Danielssons angrepp upprör Niklas Svensson.

– Jag hörde om det här i går och är skitförbannad. Det här är rena påhitt och gränsar till förtal. Lars Danielsson är en partipolitisk tjänsteman som nu blivit handelsresande i lögner, säger Niklas Svensson.

Så du ringde aldrig hans dotter?
– Nej, det finns ingen sanning i det. Jag har en enda gång ringt hem till Lars Danielsson. Det av en eftermiddag och hans hustru svarade. Jag undrade om jag fick ställa en fråga till Lars Danielsson, då bad hon mig dra åt helvete.

– Återigen har Lars Danielsson tappat minnet. Det här är rena påhitt och gränsar till förtal. Tidigare har han också kommit med rena lögner när han påstått att jag trakasserat hans familj och grannar och tittat i brevinkastet, säger Niklas Svensson.

Enligt Niklas Svensson var Danielssons stora problem att han slingrade sig och aldrig svarade på några frågor när mediedrevet gick.

– Jag har förståelse för att han är bitter nu när han är arbetslös, säger Svensson.

Lars Danielsson:

– Jag pratade på vad jag trodde var ett slutet möte och har inga kommentarer, säger Danielsson till Resume.se.

I fjol släppte Lars Danielsson boken "I skuggan av makten" där han gör upp med medierna och bland annat riktar hård kritik mot bland annat Niklas Svensson.

Läs även: Här är Lars Danielssons uppgörelse med media

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.