Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Därför gör vi om Resumé Insikt

Publicerad: 10 maj 2017, 14:02

Resumés chefredaktör Johan Såthe.

De digitala analysbreven Resumé Insikt Marknad och Resumé Insikt Kommunikation slås ihop till att bli Resumé Insikt Marknad & Kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Yasmine WinbergJulia LundinJohan SåtheFredrik ThambertBilly Andersson

Resumé utvecklar kontinuerligt sin fördjupande journalistik, som finns under varumärket Resumé Insikt.

Hittills har Resumé Insikt bestått av tre fördjupande nyhetsbrev, Resumé Insikt Media, Resumé Insikt Kommunikation och Resumé Insikt Marknad.

Resumés varumärke med fördjupande journalistik, Resumé Insikt, kommer även i fortsättningen vara digitala analysbrev. Medlemmarna i Resumé Insikt kommer också dagligen att kunna ta del av allt mer fördjupande journalistik via Resumés olika plattformar.

Vi har märkt att många av våra läsare som jobbar i kommunikationsbranschen har haft svårt att välja mellan Resumé Insikt Marknad och Resumé Kommunikation. Läsarna är intresserade att ta del av både hur byrå- och marknadscheferna tänker. De är intresserade av att både läsa om långsiktig strategi, som Resumé Insikt Marknad fokuserat på och kreativa insatser, som Resumé Insikt Kommunikation skrivit om.

Därför väljer vi nu att slå ihop de två digitala analysbreven till nya produkten Resumé Insikt Marknad & Kommunikation. Redaktör blir Yasmine Winberg, i dag redaktör för Resumé Insikt Kommunikation.

Det digitala analysbrevet Resumé Insikt Media byter namn till Resumé Insikt Media & Innovation, redaktör är Julia Lundin. Övergripande ansvarig för Resumé Insikt blir Fredrik Thambert, webbchef på Resumé. Billy Andersson, som varit redaktör för Resumé Insikt Marknad, kommer att fortsätta att skriva och redaktöra för Resumé, men som frilans.

Den som köper ett medlemskap i Resumé Insikt får vår bästa och fördjupande journalistik digitalt. Det smidigaste sättet att ta del av Resumé Insikt är att logga in på vår nya app.
Förutom digital tillgång till Resumés bästa och mest fördjupande journalistik ingår vårt nya matiga månadsmagasin. Medlemskapet kommer under året att byggas på med fler förmåner.

Aldrig har en prenumeration på Resumé varit mer prisvärd.

Här tecknar du en prenumeration på Resumé Insikt.

Johan Såthe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.