tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Därför lämnar jag Mama och Family Living"

Publicerad: 7 februari 2012, 06:02

Anna Zethraeus lämnar Mama och Family Living. Här en familjebild som Bonnier använde när hon presenterades som chefredaktör för Mama 2006.

I går kom nyheten att flera chefredaktörer på Bonnier Tidskrifter byter plats.
Bland annat lämnar Anna Zethraeus tidningarna Mama och Family Living för Allt i Hemmet.
För Resume.se förklarar hon varför.

Ämnen i artikeln:

Anna ZethraeusMamaFamily LivingMediaMedier

MH

Magnus Helander


Flera chefredaktörer på Bonnier Tidskrifter byter jobb. I går kom beskedet att Topphälsas och Allt om Resors chefredaktör Frida Boisen tar över GT.

Topphälsa tas över av Pamela Andersson, senast chefredaktör på S.  Tidningen S får i sin tur Svensk Damtidnings tidigare redaktionschef  Petra Lindell som chefredaktör.

I samma veva lämnar Anna Zethraeus tidningarna Mama och Family Living för Allt i Hemmet.

– Det ska bli spännande att ta över en sån bred inredningstidning och ett varumärke som har ett sånt otroligt potential, säger Anna Zethraeus och fortsätter:

– Jag har varit på Mama sedan 2006 och Famly Living sedan 2008 så jag kände att det kunde börja bli dags att söka nya utmaningar inom Bonnier, därför kom också det här erbjudandet lägligt. Dessutom är det ett bra läge för både Mama och Family Living, som ökade i Orvesto – FL med hela 12 procent! Så det känns skönt att kunna lämna redaktionerna när det känns stabilt och bra, säger Anna Zethraeus.

Hon  tillträder på Allt i Hemmet någon gång senare i vår. Det är ännu inte klart vem som blir hennes efterträdare på Mama och Family Living.

Carina Nunstedt, senast på numera nedlagda Yourlife, startade såväl Mama som Family Living.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev