Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Därför skrotas Aftonbladets Allt om-sajter

Publicerad: 11 december 2007, 07:47

Aftonbladets lokala guidesajter Allt om Malmö och Allt om Göteborg läggs ner inom kort.
– I förhållande till kraften det tar att driva dem med kvalitet har det inte gett oss tillräckligt, säger Kalle Jungkvist, chefredaktör på Aftonbladet Nya Medier.


Just nu pågår ett utvärderingsarbete av Aftonbladet.se:s lokala satsningar runt om i landet. Redan nu står det klart att man inom kort kommer att lägga ner sajterna Allt om Malmö och Allt om Göteborg. Sajterna startades i samband med Punkt SE-starten förra året, även om de tidigare drivits av TV4 men lagts ner en gång tidigare.

Nu är det alltså Aftonbladet som går på pumpen. Kalle Jungkvist medger att lokal konkurrens har varit en faktor men antyder att egna kvalitetskrav satte stopp:

– Stockholmssajten som vi behåller utvecklas bra och har bred trafik och kvalitet, men i förhållande till kraften det tar att driva sajterna i Malmö och Göteborg med kvalitet har det inte gett oss tillräckligt, säger han till Resume.se.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.