Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Datorn kraschade – på grund av Resume.se

Publicerad: 4 november 2011, 13:55

Foto: TV4

Nyhetsmorgons Jesper Börjessons dator kraschade. På grund av Resume.se:s nya sajt. – Morgondagens program blir kanske till och med ännu bättre nu eftersom jag brukar höja mig ett par snäpp när jag är irriterad, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV4

Precis som när det gäller lanseringen av många andra sajter har även Resume.se haft sina motgångar sedan den nya sajten sjösattes i onsdags.
– Sedan er mycket snygga sajt hade premiär i veckan så har min dator hängt sig varje gång jag besökt sajten. Irriterande såklart eftersom jag är en flitig besökare av Resume.se, säger han till Resume.se.

Vad var det som hände?

– Hela datorn hänger sig och eftersom jag är en teknisk idiot så har jag ingen aning vad det är som händer. Men min dator är en seg rackare så den överlever i alla fall än så länge.

Påverkas morgondagens Nyhetsmorgon-sändningar?

– Morgondagens program blir kanske till och med ännu bättre nu eftersom jag brukar höja mig ett par snäpp när jag är irriterad. Statsminister Fredrik Reinfeldt kommer till studion och pratar om den politiska- och ekonomiska krisen och stjärnregissören Lasse Hallström är lördagsgäst.

Resume.se beklagar givetvis alla tekniska problem som uppstått under lanseringsveckan. Vi arbetar febrilt med att komma tillrätta med problemen. Hoppas ni kan ha tålamod. Snart ska allt vara löst.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.